Hon sprang snabbt ner för trappan, kände ångest sticka ut en aning, och stannade tvekande upp. “Varför gör jag det här”, därför att genom hennes sinne. Hektiska hon rättade på den lilla snäva klänning i svart färg hon hade bokat via internet och håller rekordet för dagen.
Med hjärtat bultande i halsen, skyndade hon in i salen och stod nervöst framför den stora guld inramad spegel på vägg där. Ljuset var inte det bästa; Hon fuktade läpparna snabbt och tittade i spegeln. I den dunkla halvmorket sade hon i två stora, isblå ögon. De två isblå ögon hade han tag i en het bränna av lust, många år sedan … Hon andades ut tyst och darrande. Har hon slappnade lite. Gjorde en liten kittling i magen när hon lät blicken glida ner hans kropp. Stora, mjuka bröst, en yppiga kvinnans kropp som fyllde ut bra i den smala färg klänningen. Hon lät fingrarna lättjefullt genom den långa mörka, offra sitt hår och fuktade läpparna på det nya. Lot blickar uppåt benen, låren runda upp där klänningen sa knappt täckte hennes …

För tio år var gatt. Hon hade träffat honom när de båda var 18 – fri, ung och kate på livet och varandra .. På den tiden de inte hade kunnat få nog av varandra, och älskade hur det skulle pågå. Hon hade bara behövs en titt på honom med ett speciellt utseende, sade att hon hade sett den bula i hans byxor växte, redo för mer … Hans intresse för henne varit enorm. Ju mer smärtsamt att hon hade den na då hon kunde känna att han inte var intresserad av henne längre. Inte på maten … Det gjorde ont henne, för hon var en sensuell kvinna, och älskade sex och Närhet.

En liten våg av förväntansfull glädje skvalpade genom hennes kropp. I kväll skulle hon väcka hans lust till henne igen, hon var trött på att ha sex bara en gång i månaden, då han hade kateter upp på porr (något han sällan brytt sig) och behövde en kvinna med hjälp av en kuk pa …
En eskapad hade inte tänkt på henne en gång, hon var en trogen kvinna, och vill hellre spendera sin energi på ett fa hennes käre make “igång” igen, snarare än en som har med en yngre, villig man. Hon var stolt över sig själv för det, och det gav henne det självförtroende hon behövde ett schema i kväll. Även om hon var ett par gånger under kvällen hade tvivlat på om det skulle fungera ..

En sista titt på de vackra kroppar i spegeln, sade hon gick in i sovrummet och såg sig omkring. Det var ganska syn .. Hon hade rensat utrymme på golvet i mitten av det stora rummet, och lagt till en röd, glänsande silke filt på sängen. Ljus i alla färger och former placerades ut där det fanns utrymme och brandsäkra, och envar sexhjelpemidler placerades i en korg bredvid sängen. Dildos, glidmedel, vibratorer och en svart sidenscarf till en slips för ögonen, fjar, en liten Nihal katt genom att låta (piska) alla prydligt placerade lätt kunna få tag på dem under … vad hon hapten skulle hända när han kom hem och fann henne redo .. Hon visste att hon började bli fuktig grenen av kittlande förväntan. En liten keramikkfat med vindruvor, jordgubbar och sma bitar av ost var på nattduksbordet, och frestade en liten paus i älskog … en kamera naturligtvis ses i lådan, om han skulle ta bilder på henne, hon kanske kunde göra en liten privat album i efterdyningarna fantasi … flög med vakt och tankar gjorde henne ännu Kater. Hon tittade på klockan på sex kvartal. Med tung kropp och darrande av förväntan, gick hon runt i rummet och vände på alla lampor … sa att hon tog lite sexig svart underkläder från facket och en ros som hon hade plockat i trädgården tidigare på dagen, och gick ut i hallen igen. Där satte hon underkläder på golvet, och spridda röda rosenblad i ett spår på golvet när hon gick mot dörren till sovrummet. Hade hon rätade upp. Perfect. Detta bör nog fungera, ja! Hon log vemodigt.

Då hörde hon en nyckel i dora …….

Advertisements