– Du är den kåta subban som jag äger, svarar han.
Björn ringer ett samtal och Pelle säger åt henne att ställa sig på knä på golvet. Hon kämpar för att inte klökas men sperman rinner ur mungiporna på henne och Pelle säger hårt, ”svälj hora!” Hon lägger den.
Gubben passar på och låter två fingrar glida in i henne. Han stannade innanför dörren och vände sig mot henne.Hon torkade sig och gick ut i rummet med en handduk om sig, hon tittade efter sina kläder och började ta på sig.Det skulle inte leda till mer än att de kände den andra lite bättre när de chattade sedan.

En fisketur

Detta blir för mycket för mig och med ett högt stön skjuter jag iväg satsen…. Bröstvårtorna pekade styva rakt ut. Hon börjar åter att smeka sig själv och stönar högt… Så slutar hon och ser på mig och säger att nu är det min tur att njuta så lägger hon sig ner på rygg och blundar… Hon särar på benen så att jag har full insyn över en härlig fitta , Jag ser hur hennes blygdläppar är våta och blanka…. Jag såg även en skymt av ett sparsamt behårat sköte. Då händer det… Där var jag säker på att få vara ifred. När jag kom fram till sjön såg jag ett huvud ute i den lilla skogsjön personen var på väg rakt mot mig… Då kysser hon lätt mitt ollon och slickar sig belåtet om munnen….. Så letar sig en hand ner mellan benen, hon rör handen fram och tillbaka och jag förstår att hon gnider sin clitoris. Hon vrider sig under min tunga och när jag börjar massera hennes clitoris med min tunga känner jag hur hon kommer i en våldsam orgasm.Då börjar hon plötsligt att skratta och reser sig och går fram till mig, hon böjer sig ner och tittar på mig där jag nu ligger med en halvstyv kuk i handen. Hon ställer sig på knä mellen mina ben och börjar suga..

Mixed Bastu

Han styrde sin sprängkåta, styva, blålila batong i hustruns av Anders spermafyllda hål. Jag förflyttade mig snabbt till det andra fönstret, vid tvättstugan/omklädningsrummet.Hon verkade nu börja njuta av behandlingen när Tapani kom tillbaka.Jag berättade för Janne att det var en himla tur att man hade en så fantastisk bra hustru, för hon var ett riktigt odjur i sänghalmen.. De förde hustrun in i omklädningsrummet, (nu var jag tvungen och byta fönster och observationsplats) och då kunde jag klart höra vad de sade. Hennes kropp skakade länge efter att hon hade nått klimax. Hustrun svarade ingenting … Hon fortsatte att ligga och vila i efterdyningarna, lite berusad och trött efter allt hon hade varit med om. Hon sade ingenting men hennes ögon lyste av skräck.Hur rätt hade jag inte, de överraskade mina drömmar med råge med sin råhet.De var på riktigt festprisse humör och det tog inte länge innan de blev utslängda från lokalen.

Hennes bulliga rumpa är två meter från mitt ansikte, men jag ser inte mycket av hennes fitta.

Jag studerar kvinnan som sitter mittemot mig och just i denna stund runkar av mig.
Ja, jo… men jag vill bara få en glimt, det skulle underlätta för mig, svarar jag.Brukar du tappa ståndet vid samlag, frågar hon sakligt.Viktigast är att jag kan komma åt med koppen vid själva sädesavgången.
Hon ler lite generat men återfår snabbt sin yrkesroll när hon ställer sig framför mig och tar tag i min kuk, som redan blivit stenhård igen av den vackra synen.Jag stirrar ner mellan hennes ben, vaginan är oemotståndligt inbjudande, jag kan tydligt se blygdläpparna och känna den härliga doften av hennes sköte, blandat med hennes parfym.

Advertisements